Att inte våga

Nej så kan man väl kalla årets inledning av jaktåret vi har två st vargar som går runt på marken där jag brukar jaga hare och . Jag kommer aldrig utsätta min hund för att kunna bli mat åt dessa. Jag förstår nu verkligen hur södra sverige haft det med varg det här är ju  helt sjukt. En livsstil förstörs man kan inte gå ut avslappnat i skogen. Att bara gå med kamera ja det kan man ju bara drömma om i dessa tider=(. Jag har alltid sagt att jag inte ska dra upp dessa rovdjur på sidan men det går inte att undvika, när dom säger att det inte finns pengar till skolor och sjukvård men till rovdjuren det får kosta vad det vill. Vart fan är sverige på väg???

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.