Svevalns Stina första hare

Lyckans dag med Stina

Fick relativt fort slag på morgonen med e. Grad varmt med blöt mark . Slagarbete höll på i 1 timme och 20 minuter innan hon lyckas resa den mer eller mindre helvita haren. En hare som drog raka spåret i 700 meter upp mot en höjd där den buktade ett tag, till slut blev det stopp då den tog tillbaka samma drevlöpa som den kom ifrån, efter 40 min tappt så lyckades hon resa om haren och ner till upplagsplatsen och sedan in på vägen dit min far stog på rätt ställe och första haren var ett faktum.

Underbart att se att hon inte ger sig både vid slag och tapptarbete bådar gått för framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.