Köp DVD

När jag skapade harjakt dvd 08-09 kom inspirationen från Jean Antonssons jaktfilmer.  Att skapa en egen jaktfilm har alltid varit min dröm.

 

Harjakt 2012-13

Den fjärde filmen i ordningen av Harjakt med finskstövartiken Asplidens Matilda. Nu med bildsekvensen från hundkamera och närsekvenser efter vägar där haren ligger tätt följd av Matilda. En 50 minuter lång jaktfilm med nya scener av den bästa jaktformen i mitt tycke.

Harjakt 10-11

Harjakt 10-11 är tredje jaktfilmen jag gör med finskstövartiken Asplidens Matilda.Filmen är på över 2 timmar och filmad som en jaktdagbok, du kommer uppleva drev,skott och mycket film på haren och hunden.

Harjakt 09-10

Så är harjakts dvd 2 ute! Den släpptes i mars 2010. En ny spännande film där du kommer följa med min finskstövartik och en av hennes valpar som kommer driva till sin första skjutna hare. En 72 minuter lång,underbar film med en del skott såklart. Filmen skapades  09-10 med ett dåligt jaktår men blev till slut en fullständig film som jag är väldigt nöjd med. Det är en annorlunda film mot den förra, men med samma budskap. Harjakt med finskstövare.

Harjakt 08-09 dvd

Harjakt dvd. 1 timme och 30min lång harjakt där du får följa med Matilda på drev, upptag och en del skott. Där får du vara med om harar som springer en meter ifrån mig, och där hunden är hack i häl.  En sevärd film enligt många som köpt den. Beställ den redan idag! 200:-  + frakt Missa inte filmerna, beställ du med!

Bakgrund om filmerna

Då hockeyäventyret tog slut tog jag chansen att köpa en kamera & förverkliga mina drömmar! Filmandet började, och med tiden så kom även haren på bild. Jag ser en större kärlek i att filma haren istället för att enbart skjuta den. Att kunna sitta tillbaka på sommaren och drömma om alla hardreven via tv gör att jag får följa mina jakter dag ut och dag in.

Tips

  • * Ha alltid 2 batterier till hands
  • * Stativ är det viktigaste för att få en stabil bild.
  • * Köp en kamera du kan hantera. Dyrast är inte alltid bäst.
  • *  & framför allt: När man står med kameran gäller samma sak som med geväret på pass – Var alltid beredd.
DVD_inlay_14mm_Mall_27-2.3x18